QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: gaowenhua

现场注册核查应对

所有原辅包使用的供应商资质,包含企业营业执照、许可证书、认证证书、原辅包稳定性数据、质量标准、质量审计等
All supplier qualifications for the use of raw and auxiliary materials, including enterprise business license, license certificate, certification certificate, stability data of raw and auxiliary materials, quality standards, quality audit, etc
委托双方签订的合同,审核合同内委托项目是否涵盖并一致。
The contract signed by both parties is entrusted to review whether the entrusted projects in the contract are covered and consistent.

良好的现场审核管理会让我们的企业更加可持续的发展
非常非常好的资料
符合要求, 了解大概,感谢分享
非常非常好的资料
stanleyhu 发表于 2024-4-15 09:31
非常非常好的资料

感谢支持 好好学习天天向上啊
现场注册审核是我们每个工厂都应该要做好的工作,每个企业的从业者和管理者都要好好学习 不断精进业务