QQ登录

只需一步,快速开始

总结思路

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转质量管理社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册

工作态度,思想工作

坚持理想,坚定信念。不断加强学习,牢固自己的工作技术
Work attitude and ideological work

Adhere to ideals and firm beliefs. Continuously strengthening learning and solidifying one's work skills

设备操作,工作领悟

对机器工作操作的了解,也要有对发生故障的应变能力,完成领导给予的各项任务

同事们团结在一起才是成功完成领导交给的工作任务的前提,这一点不仅仅事工作,平时的生活中也事如此,所以团结其他同事不仅是个人的事也是一种工作的义务!我会履行我的义务,锻炼培养自己的交际能力
Equipment operation and work understanding

Understanding the operation of machines and having the ability to respond to malfunctions, completing various tasks assigned by leaders

Unity among colleagues is the prerequisite for successfully completing the work tasks assigned by the leader. This is not only about work, but also in daily life. Therefore, uniting other colleagues is not only a personal matter but also a work obligation! I will fulfill my obligations, exercise and cultivate my communication skills

回顾过去,展望未来

对于过去的得与失,我会汲取有利的因素强化自己的工作能力,把不利的因素在自己以后的工作中排除,一年的工作让我在成为一名合格的职工道路上不断前进,我相信通过我的努力和同事的合作,以及领导们的指导,我会成为一名优秀的员工,充分发挥我的社会能力,也感谢领导给我这一个合适的工作位置,让我能为社会做出自己该有的贡献
良好的思路总结是非常重要的
好的方向比努力要更重要

所以我们要不断思考和前进

吾日三省吾身就是这个道理