QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: Jim

Rain

Jim,reading at your essay,I can feel  you were in deeply sadness, did some girl cheat on you? or now already cut ties? broke up with her?
Jim 发表于 2012-10-15 12:34
谁帮我去掉的呀?

这可是我的原创呀,每一篇都是经典的essay, 喜欢英语的朋友可以多读。 ...

是我去掉的,文章我们原则上不设置售价,如果是放在资料库的资料可以设置价格。请理解!
wilson 发表于 2012-10-15 13:22
Jim,reading at your essay,I can feel  you were in deeply sadness, did some girl cheat on you? or now ...

A heart was broken then, but was later stitched together. The story belongs to the past. Life is about so, ups and downs, love and be loved.
彼岸花开 发表于 2012-10-15 07:35
sometimes I love the rainy day.Good luck,jim.

Be careful. You may catch cold in the rain, en?

我来附一首诗,算作译作。

正午时分雨正酣,
三尺斋藤泪湿衫。
梦醒游在一丝间,
天地幽幽如发悬。
形单影只心难安,
处静不定意尤乱。
双眸紧闭天自暗,
书香难掩宇下欢。
Jim 发表于 2012-10-15 12:34
谁帮我去掉的呀?

这可是我的原创呀,每一篇都是经典的essay, 喜欢英语的朋友可以多读。 ...

Jim老师,套用论语的话说,一言以蔽之,不差钱
周不比 发表于 2012-10-18 21:18

正午时分雨正酣,

才子呀,拜读了
周不比 发表于 2012-10-18 21:18

正午时分雨正酣,

周不比是才人,鉴定完毕

积分和豆豆不一样的哦